Serveis en línia de Boldú Pla – Ara pots realitzar els teus tràmits en línia

Serveis en línia de Boldú Pla – Ara pots realitzar els teus tràmits en línia

Si ets autònom, necessites fer un canvi en el teu vehicle, estàs esperant un fill o planeges jubilar-te aviat, saps que aquestes gestions poden ser tedioses i portar-te molt de temps. Però no et preocupis més, perquè a la nostra gestoria ara pots realitzar tots aquests tràmits en línia, des de la comoditat de casa teva o des de l’oficina.

Quins serveis oferim?

Alta d’autònom: si ets treballador autònom, és probable que necessitis donar-te d’alta al règim corresponent. Si és així, pots fer-ho en la nostra gestoria en línia. Et guiarem a través de tot el procés i ens assegurarem que ho tens tot en ordre. Així podràs concentrar-te només en el més important: el teu negoci.

Canvi de nom de vehicle: si has comprat o venut un vehicle, necessitaràs canviar el nom de titularitat. A la nostra gestoria en línia, pots fer-ho fàcilment i de forma segura. Només necessites proporcionar-nos la documentació necessària i nosaltres ens encarregarem de la resta. Deixa que els nostres experts s’encarreguin de tot, perquè tu puguis estar tranquil.

Maternitat i paternitat (prestació per naixement i cura del menor): si estàs esperant un fill o acabes de tenir-ne un, és probable que necessitis sol·licitar la prestació per naixement i cura del menor. A la nostra gestoria en línia, pots fer-ho fàcilment i sense sortir de casa. Només et cal proporcionar-nos la documentació necessària i nosaltres ens encarregarem de la resta. T’ajudarem a obtenir la prestació que necessites, per tal que puguis centrar-te a cuidar del teu nadó.

Pensió per jubilació ordinària: si estàs planejant jubilar-te aviat, és probable que necessitis sol·licitar la teva pensió de jubilació ordinària. A la nostra gestoria en línia, pots fer-ho fàcilment i sense sortir de casa. Et guiarem a través de tot el procés, per tal que puguis obtenir la teva pensió i gaudir del teu merescut descans.

Tramitació del certificat digital: si cal fer tràmits en línia amb l’Administració pública, amb el SEPE, l’ajuntament o firmar documents oficials necessitaràs aquest tipus de certificat. El certificat digital és un document digital que conté les nostres dades identificatives que estan autentificades per un organisme oficial. Només hauràs d’introduir les teves dades i adjuntar els documents que es requereixen i nosaltres ens encarregarem de tot.

Com funciona el nostre servei en línia?

El nostre servei en línia és molt senzill. Només et cal seguir els següents passos:

Tria el servei que necessites: a la nostra pàgina web, podràs trobar informació detallada sobre els serveis que oferim. Tria el que necessitis i continua amb el procés de sol·licitud.

Proporciona la documentació necessària: per a cada servei, necessitaras proporcionar-nos certa documentació. Aquesta informació la podràs trobar a la nostra pàgina web, junt amb les instruccions necessàries per completar el procés.

Paga en línia: una vegada hagis proporcionat la documentació necessària, podràs pagar en línia a través del nostre sistema de pagament segur. Assegurat de revisar els detalls de pagament curosament abans de confirmar.

Nosaltres ens encarreguem de la resta: una vegada hagis completat els passos anteriors, nosaltres ens encarregarem de tota la resta. Ens posarem en contacte amb tu per informar-te de com va el procés o per si necessitem més informació per terminar la teva gestió.

Et deixem aquí el link per a que puguis començar els teus tràmits.

I finalment, recorda que si necessites venir personalment perquè et resolem qualsevol dubte, tenim dues oficines on et podem ajudar amb el que necessitis.