Boldú Plà, des de 1979, tal com ha vingut fent de manera constant, ha prioritzat sempre el contacte directe i personal amb els clients.

Què Fem

Els serveis d'assessorament i consultoria dins l'àmbit immobiliari i de l'activitat econòmica requereix una comunicació constant, informació actualitzada i puntual, així com el traspàs de coneixement dels nostres professionals cap al client per aconseguir satisfer les seves necessitats, per aportar-li seguretat i ajuda en la presa de decisions.

Des de Boldú Plà volem oferir aquesta pàgina web com una eina de suport potent i dirigida especialment als nostres clients abonats. Després de molt de temps de feina i esforç, posem al seu abast la nostra nova pàgina web creada especialment perquè pugui oferir-li:

  • Una millora substancial en la comunicació, informació i gestió dels serveis contractats amb l'empresa.
  • Noves vies d'accés a entorns relacionats amb les activitats empresarials i professionals per aconseguir una millora en el desenvolupament de la seva feina, professió, o en les seves responsabilitats dins l'àmbit empresarial.
  • En l'àmbit immobiliari, prioritzem que els béns immobles són llocs on hi estem i vivim; també poden ser béns que ens ajudin econòmicament a viure. Per tant, a més de buscar la millor rendibilitat econòmica, també oferim altres serveis relacionats amb el patrimoni immobiliari que ajuden a cuidar-los i revaloritzar-los.

El nostre equip compta amb les següents certificacions

Ets propietari?

A Boldú Plà podem gestionar la teva propietat immobiliària.
Servei qualificat i professionals col·legiats t’ajudaran en l’optimització dels teus actius immobiliaris.

Ens encarreguem de totes les gestions que siguin necessàries: administratives, comercials, tècniques, fiscals i jurídiques, si cal.

Ens adrecem tant als propietaris d'immobles que vulguin fer qualsevol operació amb el seu patrimoni o ajudar a rentabilitzar-lo (llogar, comprar o vendre, permutar, rehabilitar...) com també a totes les persones que busquin una llar per viure o espai per desenvolupar la seva activitat.

La tria de l’habitatge és l’elecció més important per reconfortar la vida de cadascú.

Segueix-nos

Truca’ns i parla directament amb un assessor

Els horaris d’atenció telefònica de les nostres oficines son:
De 9 a 14h i de 15 a 18:30h.

Oficines

Barcelona

Aribau, 169 2º 1ª
08036 Barcelona

Corbera de Llobregat

Av. Catalunya, 20
08757 Corbera de Llobregat

Aribau, 169 2º 1ª
08036 Barcelona

Av. Catalunya, 20
08757 Corbera de Llobregat