De conformitat amb allò establert a la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal (RGPD) i la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic ( LSSI-CE), BOLDU PLA I ASSOCIATS SL informa els usuaris, que ha procedit a crear un perfil a la/les Xarxa/es Social/ca Facebook, Instagram, Linkedin, amb la finalitat principal de publicitar els seus productes i serveis.

Dades de BOLDU PLA I ASSOCIATS SL:

 • CIF: B59023077
 • ADREÇA: ARIBAU 169 2 1 08036, BARCELONA
 • CORREU ELECTRÒNIC: COMUNICACIÓ@BOLDUPLA.COM
 • DOMINI WEB: WWW.BOLDUPLA.COM

L'usuari disposa d'un perfil a la mateixa Xarxa Social i ha decidit unir-se a la pàgina creada per BOLDU PLA I ASSOCIATS SL, mostrant així interès en la informació que es publiciti a la Xarxa. En unir-se a la nostra pàgina, ens facilita el seu consentiment per al tractament d'aquelles dades personals publicades al perfil.

L'usuari pot accedir en tot moment a les polítiques de privadesa de la pròpia Xarxa Social, així com configurar el seu perfil per garantir-ne la privadesa.

BOLDU PLA I ASSOCIATS SL té accés i tracta aquella informació pública de l'usuari, especialment el seu nom de contacte. Aquestes dades només són utilitzades dins de la pròpia Xarxa Social. No són incorporats a cap fitxer.

En relació amb els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, de què disposeu i que poden ser exercitats davant BOLDU PLA I ASSOCIATS SL, d'acord amb la RGPD, heu de tenir en compte els matisos següents:

 • Accés: Estarà definit per la funcionalitat de la Xarxa Social i la capacitat d'accés a la informació dels perfils dels usuaris.
 • Rectificació: Només es podrà satisfer en relació amb aquella informació que es trobe sota el control de BOLDU PLA I ASSOCIATS SL, per exemple, eliminar comentaris publicats a la pròpia pàgina. Normalment, aquest dret l'haurà d'exercir davant de la Xarxa Social.
 • Cancel·lació i/o Oposició: Com en el cas anterior, només es podrà satisfer en relació amb aquella informació que estigui sota el control de BOLDU PLA I ASSOCIATS SL, per exemple, deixar d'estar unit al perfil.

BOLDU PLA I ASSOCIATS SL realitzarà les actuacions següents:

 • Accés a la informació pública del perfil.
 • Publicació al perfil de l'usuari de tota aquella informació ja publicada a la pàgina de BOLDU PLA I ASSOCIATS SL.
 • Enviar missatges personals i individuals a través dels canals de la Xarxa Social.
 • Actualitzacions de l'estat de la pàgina que es publicaran al perfil de l'usuari.

L'usuari sempre pot controlar les seves connexions, eliminar els continguts que deixin d'interessar-li i restringir amb qui comparteix les seves connexions, per això haurà d'accedir a la seva configuració de privadesa.

PUBLICACIONS

L'usuari, un cop unit a la pàgina de BOLDU PLA I ASSOCIATS SL, podrà publicar en aquesta darrera comentaris, enllaços, imatges o fotografies o qualsevol altre tipus de contingut multimèdia suportat per la Xarxa Social. L'usuari, en tots els casos, n'ha de ser el titular, gaudir dels drets d'autor i de propietat intel·lectual o comptar amb el consentiment dels tercers afectats. Es prohibeix expressament qualsevol publicació a la pàgina, ja siguin textos, gràfics, fotografies, vídeos, etc. que atemptin o siguin susceptibles d'atemptar contra la moral, l'ètica, el bon gust o el decòrum, i/o que infringeixin, violin o trenquin els drets de propietat intel·lectual o industrial, el dret a la imatge o la Llei. En aquests casos , BOLDU PLA I ASSOCIATS SL es reserva el dret de retirar immediatament el contingut, podent sol·licitar el bloqueig permanent de l'usuari.

BOLDU PLA I ASSOCIATS SL no es farà responsable dels continguts que lliurement ha publicat un usuari.

L'usuari ha de tenir present que les seves publicacions seran conegudes pels altres usuaris, per la qual cosa ell mateix és el principal responsable de la seva privadesa.

Les imatges que puguin publicar-se a la pàgina no seran emmagatzemades en cap fitxer per part de BOLDU PLA I ASSOCIATS SL, però sí que romandran a la Xarxa Social.

CONCURSOS I PROMOCIONS

BOLDU PLA I ASSOCIATS SL es reserva el dret a realitzar concursos i promocions, en què podrà participar l'usuari unit a la seva pàgina. Les bases de cadascun, quan s'utilitzi la plataforma de la Xarxa Social, seran publicades en aquesta. Complint sempre amb la LSSICE i amb qualsevol altra norma que li sigui aplicable.

La Xarxa Social no patrocina, avala ni administra, de cap manera, cap de les nostres promocions, ni està associada a cap.

PUBLICITAT

BOLDU PLA I ASSOCIATS SL utilitzarà la Xarxa Social per publicitar els seus productes i serveis, en tot cas, si decideix tractar les dades de contacte per realitzar accions directes de prospecció comercial, serà sempre, complint amb les exigències legals de la RGPD i de la LSSI-CE.

No es considerarà publicitat el fet de recomanar a altres usuaris la pàgina de BOLDU PLA I ASSOCIATS SL perquè també puguin gaudir de les promocions o estar informats de la seva activitat.

A continuació detallem l'enllaç a la política de privadesa de la Xarxa Social:

¿Es propietario de un inmueble?

En Boldú Plà podemos gestionar su propiedad inmobiliaria.

Servicio cualificado y profesionales colegiados le ayudarán en la optimización de sus activos inmobiliarios.

Nos encargamos de todas las gestiones que sean necesarias: administrativas, comerciales, técnicas, fiscales y jurídicas, si es necesario.

Nos dirigimos tanto a los propietarios de inmuebles que quieran realizar cualquier operación con su patrimonio o ayudar a rentabilizarlo (alquilar, comprar o vender, permutar, rehabilitar...) como también a todas las personas que busquen un hogar para vivir o espacio para desarrollar su actividad.

La elección de la vivienda es la decisión más importante para reconfortar la vida de cada uno.

Siga-nos

Llámanos y habla directamente con un asesor

Los horarios de atención telefónica de nuestras oficinas son:
De 9 a 14h y de 15 a 18:30h.

Oficinas

Barcelona

Aribau, 169 2º 1ª
08036 Barcelona

Corbera de Llobregat

Av. Catalunya, 20
08757 Corbera de Llobregat

Aribau, 169 2º 1ª
08036 Barcelona

Av. Catalunya, 20
08757 Corbera de Llobregat