8 apr.

5 Coses que vols saber per tal que et surti millor la renda

Des de Boldú Pla ens agrada tenir-te informat sobre els temes més importants i rellevants del nostre sector. Per aquest motiu, et recordem que el període de presentació de la declaració de la renda acaba l'1 de juliol, però el 26 de juny és el dia límit per domiciliar els imports a pagar.

Si encara no has presentat la declaració de la renda, no pateixis: encara ets a temps. A més, avui t'expliquem 5 dades rellevants a tenir en compte:

Pot donar-se el cas que per ingressos inferiors a l'import mínim que estableix la normativa, no estiguis obligat a fer la renda. Tot i això, tingues en compte que podrien retornar-te diners si compleixes alguna d'aquestes situacions:

- Deducció per cònjuge amb discapacitat

- Deducció per descendents o ascendents a càrrec amb discapacitat

- Deducció per maternitat

- Deducció per família nombrosa

L'import màxim d'aquestes deduccions serà de 1.200 euros.

Tingues en compte que existeix una deducció de lloguer estatal (si el teu contracte és anterior al 2015) però si és posterior, també podries tenir dret a una deducció autonòmica. Inclús podries tenir accés a les dues!

En el cas que aquest any hagis tingut dos pagadors, sigui ERTO o una altra empresa, i resideixes a Catalunya, tens dret a aplicar-te una deducció sempre que els teus ingressos compleixin les condicions.

Si tens intenció de rehabilitar el teu habitatge habitual o algun altre que tinguis llogat i amb la rehabilitació o reforma millores també l'eficiència energètica, podràs obtenir beneficis a la teva declaració de la renda d'aquest exercici o posteriors. Informa't de les condicions que hauràs de complir.

I per últim, recorda que si has tingut naixement o adopció d'un fill o filla i resideixes a Catalunya, tens dret a una deducció de 150 € per cada progenitor. Però recorda, només serveix l'any de naixement o adopció.

Si creus que algun d'aquests punts et podria afectar i així millorar el resultat de la teva renda, però no saps per on començar, contacta amb nosaltres i resoldre'm tots els teus dubtes!